Apple Shop
Acer laptop
ASUS laptop
Lenovo laptop
DELL laptop
használt laptop
DJI Drone

 

 

 

 

 

Magyarország piacvezető hardver magazinja, a

Prohardver "különösen ajánlott"

minősítést adott számítógép konfigruációinkra

 

 

A legnagyobb gyártók számára is elismerés, ha a magyar Prohardver terméküket ajánlja. Amerikától Japánig a legnevesebb gyártók is büszkék a Prohardver elismerésére és jegyzik azt nemzetközi lapjaikon. Szakmai berkekben köztudott, hogy a Prohardver véleménye pénzért nem megvásárolható, ezért számunkra felbecsülhetetlen értéket jelent a lehető legmagasabb, különösen ajánlott minősítés,  amellyel a tesztre beküldött mindhárom konfigurációnkat díjazták. Ez ma Magyarországon elérhető legjelentősebb szakmai elismerés, amely a hardver iparban létezik.

Prohardver értékelése: "Összefoglalva tehát a Computer Imperium nagyszerű számítógépes birodalomnak tűnik. Amit csinálnak és ahogyan csinálják, az nagyon rendben van, sőt az árakkal sem szálltak el. Summázva tehát mindhárom kipróbált konfigurációjuk különösen ajánlott címet érdemel. Még mielőtt vásárlásra adná kedves olvasónk a fejét, nézze meg a többi konfigurációjukat!"

A teszt elolvasásához kattints ide: Prohardver.hu

 

 

Prohardver különösen ajánlott konfigurációink:

 

 

 

 

 

 

 

"100% megbízható bolt" minősítést kaptunk az olcsobbat.hu tesztjén

 

2011 elején az ismert árösszehasonlító oldal hónapokon keresztül tesztelt webshopokat és boltokat. Az inkognitós teszterek amolyan mátyás királyi álruhába bújva olyan dolgokat vizsgáltak, mint a megrendelés folyamata, weboldalon közölt információk helytállósága, az ígért szállítási határidők betartása, illetve egy sor egyéb, felhasználókat érintő kérdésre világítottak rá. A tesztet követő értékelés során cégünk elnyerte a "100% megbízható bolt" ajánlást, ahol a példa értékű Ügyfélkezelést, a gyorsaságot és pontosságot jegyezték fel cégünk előnyeként.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Feró a Computer Imperium-ot választotta

 

 

 

Nagy Ferót 10 és 100 év közötti korosztály számára biztosan nem kell bemutatni senkinek, mi pedig a laptopokat mutattuk be Neki. Talán kevesen tudják, hogy Feró az egyik törzsvásárlónk. Műszaki egyetemet végzett és ma is vonzódik a legújabb technikák iránt, így közösen készítettünk laptop bemutatót.

 

 

 

 

 

Boros Lajos a Computer Imperium-ot és a DELL-t választotta

 

Az elválaszthatatlan Boros-Bochkor páros Boros Lajosa is megtisztelt bizalmával és unokájá számára nálunk vásárolta meg az egyik legizmosabb gamer laptopot egy DELL Inspiron "személyében".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyarország legkedveltebb asztali PC-je lett az

 

Imperium Gamer HD

 

 

 

2009. szeptember 24-ei állás szerint magyarország egyik vezető internetes árösszehasonlító oldala a  www.depo.hu népszerűségi, 69db komplett PC-t számláló listájában az asztali gépeket tekintve első helyezést ért el az Imperium Gamer HD PC.  Az összehasonlító oldal látogatói, vásárlói körében saját gyártású gépünk a normál méretű asztali gépek között első, még az ASUS, MSi barbone PC-it követő abszolút 3. helyezést érte el, megelőzve olyan gyártókat, mint az Acer, Dell, Shuttle, valamint az oldalon megtalálható teljes hazai konkurencia. Ugyanakkor az Imperium Elite, Office és Maximus konfigurációnkat is nagy sikerrel fogadta a közönség, nem beszélve a vadonat új i5 HD konfigról!

2009. novemberére már nem csak saját, de abszolút kategóriában is a Computer Imperium saját építésű  gépei a legnépszerűbbek magyarországon! Az Imperium Gamer HD 1., az Imperium Office 2. abszolút helyezéseket tekintve, még minden versenytársat maga mögé utasítva a legnépszerűbb prémium kategóriás számítógép az Imperium i5 HD PC!

 

 

 
 

 

 

 

 

Magyarország egyik legnagyobb teljesítményű PC-je

 a Computer Imperium referenciagépe!

 

 

Magyarország egyik legnevesebb hardware oldala a www.hoc.hu 2009. december 31-el zárult tuningversenyében a PC Mark 2009 Vantage benchmarkban 1. helyezést, 3D Mark Vantage-ben 2. helyezést, még SuperPi 32M versenyszámban bronzérmet értünk el és ezzel megszereztük a HARDWAREOC Champion 2009 címet!

 

 

A győztes gép paraméterei az alábbiak:

 • ASUS P6T Workstation Professional alaplap

 • Intel Core i7 920 CPU 2.66GHz helyett 4.5GHz-en

 • 12GB OCZ 1866MHz DDR3 RAM

 • OCZ Vertex 120GB SSD

 • Western Digital Caviar 1.5TB HDD

 • 2x ASUS Radeon HD 5870 1GB DDR5 Crossfire

 • Corsair 850HX tápegység

 • Lian Li A7110 ház

...és a legfontosabb, ami lehetővé tette a 2.66GHz-es processzor 4.5GHz-es tuningját a saját fejlesztésű vízhűtésünk, amely áll egy, 100db-ban limitált példányszámú, arany borítású EK Waterbloks CPU blokkból (86. darab), EHEIM HPPS pumpából, Innovatek radiátorokból, melyeket újításként nem a számítógépházhoz hanem az asztal hátoldalához rögzítettünk, így mindig hűvös levegővel, nem a ház hőjével hűtjük a rendszert. Az i-re a pontot pedig a Zalman Reserator V1 2-es víztartály átalakított változatával tettük fel.

Nem mellékes, hogy a Computer Imperium konfigurációja a tesztek futtatása alatti teljesítményét a nap 24 órájában tudja, sőt elméleti élettartama 17 évet is meghaladja! Azon versenyszámokban ahol elénk kerültek versenytársaink szárazjeget vagy folyékony nitrogénes hűtést használtak, amelyek nem fenntartható állapotok huzamosabb ideig. Azaz csak a tesztek lefuttatása alatt működtek a konfigok a megjelölt teljesítménnyel, így hétköznapi használatra alkalmatlanok, szemben a mi megoldásunk szobahőmérsékleten a nap minden percében működőképes!

Köszönjük a www.hoc.hu oldal munkatársainak a verseny szervezését és versenytársainknak a jó szórakozást!

 

 

 

 

 

Rendezvényünket támogatták, köszönjük:

 

 

 

Esztergomi Pünkösdi kiállítás 2009

 

 

2009-ben cégünk részt vett az Esztergomi Pünkösdi kiállításon, ahol az egyik legnagyobb kiállítói standdal voltunk jelen. Látogatóink hostess hölgyeink mellett megismerkedhettek a legújabb Toshiba notebook kínálattal és akciós konfigurációinkkal. Azonban sokaknak a legnagyobb élményt a Logitech által biztosított szimulátor ülés, valamint a legújabb bőrből és fémből készült Logitech G25 kormánnyal vezérelt autós szimulátorunk jelentette. A Full HD felbontású szimuláció aktuális csúcsmodellünkön, egy 4GHz-es Core i7-es konfiguráción futott, a különlegességet minden érdeklődő kipróbálhatta.  Tekintsd meg képeinket és legközelebb Te is légy a vendégünk!

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Géza Fejedelem Szakképző Esztergom: új számítógépterem

 

 

Az esztergomi középiskola nyílt pályázatán a győztes ajánlatot az Imperium PC-OUTLET szállította és vele együtt a 47-es számítógépterem legújabb számítógépeit. Az általunk szállított gépek büszkélkednek az iskolán belül a legnagyobb teljesítménnyel. Engelbrecht Károly - az iskola informatikusa - elmondása alapján 7 perc a rendszer helyreállítása az Imperium Kft. által szállított  gépeken, a korábbi gépek több, mint 1 órás időtartamával szemben, miközben alacsonyabb működési zajt bocsájtanak ki. Minőségükre jellemző, hogy - az iskola beszállítói közül egyedülálló módon - 3 év garanciát vállalunk gépeinkre, miközben jobb áron szállítjuk, mint mások a gyengébb teljesítményűeket. Kevesebbért jobbat és többet, tapasztald meg Te is, klikkelj ide aktuális árlistánkhoz, akcióinkhoz!

további közületi referenciáink:

 • 2008-ban tőlünk vásárolt és így a lehető legjobb áron jutott LCD monitorokhoz és notebookokhoz a megye egyik legjobb hírű középiskolája az esztergomi Szent István Gimnázium, valamint számos egyéb iskola/óvoda is a teljesség igénye nélkül:

  • Mindszenty Általános Iskola Esztergom

  • Gyakorló Általános Iskola Esztergom

  • Arany János Általános Iskola, Esztergom-Kertváros

  • táti általános iskola

  • annavölgyi óvoda

  • pilismaróti óvoda

 • ..ám legbüszkébbek arra a több 1000 elégedett Ügyfelünkre vagyunk, akik minket választottak! Köszönjük bizalmukat!

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szekeres Fotó

 

 

 

 

 

Szekeres János - egyike a világ 10 legjobb természetfotósának

 

Szekeres János Úr ma elismert tekintély a fotós szakmában, több gyártó - köztük a Canon - az Ő segítségével fejleszti csúcsmodelljeit. Nagy örömünkre szolgál, hogy minket választott amikor professzionális monitorra volt szüksége, de Szekeres Úr nagy megelégedéssel használja az igen könnyedén (1.05kg) hordozható Toshiba NB100-as netbook-unkat is, melynek LED-es háttérvilágítása lehetővé teszi, hogy fotói bárhol a világon a lehető legjobb minőségben kerüljenek megjelenítésre.

 

 

 

 

 

 

Kulcs-Soft moziterem

www.ks.hu

 

 

 

 

 

Kulcs-Soft moziterem

 

  

      A Kulcs-Soft közép-európa egyik legnagyobb szoftvercége, számukra csak a legjobb megoldás elfogadható. A moziterem akkusztikája a sok nemeskő burkolatnak köszönhetően visszhangos volt, ezért ide olyan rendszert terveztünk, ami nem a méreteivel, hanem kifinomult hangzásával nyűgözi le közönségét. A JBL Cinemasound 5.1-es hangszórórendszer ONKYO erősítővel illett legjobban ebbe a környezetbe. A JBL hangszórói csak magas és középtartományban szólnak, csak a mélyládára kerülnek basszushangok. Ez azt az előnyt is magában hordozza, hogy az egymástól nagy távolságban felállított front és sorround hangsugárzókhoz elegendő volt 6mm-es rézkábelt felhasználni, ami csökkentette a költségeket. Az ONKYO hangzásvilága kiemeli a filmek effektjeit, így a lehető legtisztább hangzást értük el. Már 30-40%-os hangerő is elegendő egy olyan atmoszféra megteremtéséhez, amivel csak a legjobb multiplex mozikban találkozhatsz. Az eredmény erőteljes basszus, kristálytiszta közép és magas hangok, no és minden mozizásnál egy elismerő mosoly a közönség arcán!

 

 

 

 

 

 

 weblap

 

 

 

Dr. Menyhárt Ügyvédi Iroda weblapja

 

 

 

 

Elegancia, stílus, precizitás. Dr. Menyhárt az ország egyik leghíresebb ügyvédi irodája, rendszeres TV szereplések és jelentős ügyek mellett az Iroda dolgozóit megszállott precizitás jellemzi. Ahogy az irodában is milliméterre vannak a dossziék igazítva, úgy a weblapjuknak is tükrözni kellett a kimértséget, a maximális precizitást. A másik irányelv -ami alapján a weblapot fejlesztettük- pedig az elegáns, ízléses megjelenés, sallangmentes design. Szociológiai szemmel a letisztult design egyfajta arisztokratikus megjelenést kölcsönöz. Az ügyvédi törvény nem engedi meg a reklámot, ezért a szövegezésnél is mértéktartónak kellett  lennünk, ugyanakkor igyekeztünk a Dr. Menyhárt Ügyvédi Irodát a lehető legjobban bemutatni. Weblapunk elkészülte után Menhyárt Úr az ügyfélkör bővüléséről számolt be, valamint olyan új ügyfelekről, akik korábban nem keresték fel a győri irodát, így kiemelkedő sikereket értek és érnek el új weboldalukkal.

 

 

 

 

 

 

 

Imperium Kft. e-mail: info@pc-outlet.hu info vonal: 06-70-317-7167, 06-33-630-847.

 

Imperium Kft. (c) 2007

minden jog fenntartva.

 

 

 

hírek, aktualitások új számítógép új monitor nyomtató nagykereskedelem szoftver házhozszállítás árjegyzék használt számítógép használt monitor állás ajánlat áruhitel jótállás kapcsolat